Djelatnosti Poliklinike

Djelatnosti Poliklinike obuhvaćaju široki spektar područja estetske kirurgije i medicine, ORL i maksilofacijalne kirurgije. 

ESTETSKA KIRURGIJA

Estetskom (kozmetičkom) kirurgijom reoblikuju se normalne strukture lica i tijela kako bi se poboljšao vanjski izgled, a posljedično utjecalo na psihološko zadovoljstvo pacijenta.

Poliklinika Dr. Dzepina - estetska kirurgija

ESTETSKA MEDICINA I KOZMETOLOGIJA

Djelatnosti Poliklinike nadopunjuju se i ambulantnim estetskim i kozmetološkim zahvatima, koji obuhvaćaju sve ono što nazivamo minimalno – invazivnim zahvatima, uz primjenu lokalne anestezije ili bez nje.

Izbor tehnika i metoda:

Preporuka za bilo koji od navedenih tretmana dolazi tek nakon detaljne analize problema, u obostrano otvorenom razgovoru liječnika i pacijenta.

PLASTIČNO – REKONSTRUKTIVNA KIRURGIJA

Plastično-rekonstruktivna kirurgija izvodi se u svrhu poboljšanja abnormalnih struktura lica i tijela, prouzrokovanih različitim faktorima (posljedice traume, tumora, infekcije, razvojnih anomalija ili nasljednih defekata). Općenito se izvodi kako bi se poboljšala funkcija, međutim cilj joj je i postizanje što normalnijeg izgleda.

OTORINOLARINGOLOGIJA I MAKSILOFACIJALNA KIRURGIJA

Djelatnosti ORL i maksilofacijalne kirurgije pokrivaju različita stanja i bolesti glave i vrata.

  • Hrkanje i poremećaj spavanja
  • Tonzilektomija i adenoidektomija i odabrana područja pedijatrijske ORL
  • Dijagnostika i liječenje bolesti nosa i paranazalnih sinusa (septoplastika, funkcionalna endoskopska kirurgija sinusa – FESS)
  • Operativno liječenje bolesti žlijezda slinovnica
  • Operativno liječenje bolesti štitnjače i doštitnih žlijezda

STRUČNA MIŠLJENJA I EKSPERTIZE

Jedna od važnih djelatnosti Poliklinike jest mogućnost davanja drugog mišljenja i ekspertize medicinske dokumentacije iz našeg područja.