Konzultacije

Razgovor sa našim liječnikom idealna je prilika da dobijete svaku moguću informaciju koja se tiče vašeg razloga dolaska, uključujući detaljne konzultacije i cjenik naših usluga. U Poliklinici vjerujemo da detaljan razgovor u našoj ustanovi bez vremenskog pritiska i potpuna komunikacija pomaže uklanjanju straha od eventualne operacije ili druge procedure.

Tipična duljina konzultacije je 45 minuta, vrijeme koje prema našem iskustvu ostavlja dovoljno vremena za upoznavanje našeg tima s pacijentom. Sastoji se od detaljnog razgovora s liječnikom oko konkretne problematike uz mogućnost pitanja i odgovora. U sklopu rješavanja medicinske problematike, svjesni smo da je katkad potrebna /poželjna još jedna posjeta. U tom smislu upoznajemo i motiviramo pacijente i na mogućnost second opiniona (drugog mišljenja).

Vašu konzultaciju u izuzetnim slučajevima možemo odraditi i online, preko Skypea, WhatsApp aplikacije ili drugi prikladan način. Radi ograničenja navedenih  komunikacijskih kanala prethodno je potrebno prodiskutirati tu mogućnost sa Poliklinikom.

Zagreb, Hrvatska

Vašu konzultaciju u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 284, možete dogovoriti telefonskim pozivom na (+385)1-2304-532 ili slanjem upita na e-mail info@dzepina.com.

Graz, Austrija

Od nedavno smo prisutni i u Austriji! Od 2017. godine Dr. Džepina je aktivan i u Grazu, Republika Austrija, gdje ima vlastitu ordinaciju u sklopu Aesthetik Center Dr. Arco, Brauquartier 7, 8055 Graz. Trenutno je ova ordinacija orijentirana isključivo na estetsku kirurgiju glave i vrata. Svi zainteresirani pacijenti iz Austrije konzultaciju mogu dogovoriti slanjem upita na office@arco-vital.at ili na tel.:+43316835757.