HRVATSKA

Gdje se nalazimo u Zagrebu?

Poliklinika Dr. Džepina nalazi se u Ulici grada Vukovara 284 u Zagrebu (JI strana križanja sa Heinzelovom ulicom). Smještena je u Poslovno-trgovačkom centru Almeria, u središtu novog poslovnog dijela Zagreba.

Nalazimo se u objektu D Poslovnog centra, a putokaz se može vidjeti u nekoliko totema postavljenih oko kompleksa. Prostor Poliklinike smješten je u prizemlju zgrade D i dostupan je i osobama sa poteškoćama u kretanju.

Kako doći do nas?

Ukoliko dolazite svojim vozilom parkiralište je u sklopu Centra (lijeva rampa – 3 kn/sat poslije 17 h) ili na parkiralištu trgovačkog centra Lidl, neposredno uz kompleks Almerije (2 h besplatno, potom 15 kn/sat).

Do Poliklinike možete doći i tramvajem, linijama 2, 3 ili 13 (postaja Heinzelova).

AUSTRIJA

Gdje se nalazimo u Austriji?

Od 2017. godine Dr. Džepina je aktivan i u Grazu, Republika Austrija, gdje ima vlastitu ordinaciju u sklopu Aesthetik Center Dr. Arco, Brauquartier 7, 8055 Graz. Trenutno su na toj lokaciji moguće konzultacije iz područja estetske kirurgije. Zainteresirani pacijenti iz Austrije konzultaciju mogu dogovoriti slanjem upita na office@arco-vital.at ili na tel.:+43316835757.

Graz, Austrija

Kako doći do nas?

Javnim prijevozom tramvajem ili autobusom (Straßenbahnlinie 5 – Haltestelle Brauquartier/tim), kao  S-Bahnhof Puntigam linijom. Ukoliko dolazite vašim automobilom vozilo možete parkirati u podzemnoj garaži Wagramer Weg.