Gdje se nalazimo?

Gdje se nalazimo?

Poliklinika Dr. Džepina nalazi se u Ulici grada Vukovara 284 u Zagrebu (križanje sa Heinzelovom ulicom). Smještena je u sklopu Poslovno-trgovačkog centra Almeria, u samom središtu novog poslovnog dijela Zagreba.

Nalazimo se u objektu D Poslovnog centra, a putokaz se može vidjeti u nekoliko totema postavljenih oko samog kompleksa.Prostor Poliklinike smješten je u prizemlju zgrade D i vrlo lagano je dostupan i osobama sa poteškoćama u kretanju.

Kako doći do nas?

Svoje vozilo možete parkirati na parkiralištu u sklopu Centra (3 kn/sat poslije 17 h) ili parkiralištu trgovačkog centra Lidl, neposredno uz kompleks Almerije (2 h besplatno, potom 15 kn/sat).

Do Poliklinike možete doći i tramvajem, linijama 2, 3 ili 13 (postaja Heinzelova).

KONZULTACIJE U AUSTRIJI

Gdje se nalazimo?

Od 2017. godine Dr. Džepina je aktivan i u Grazu, Republika Austrija, gdje ima vlastitu ordinaciju u sklopu Aesthetik Center Dr. Arco, Brauquartier 7, 8055 Graz. Trenutno su na toj lokaciji moguće konzultacije iz područja estetske kirurgije. Svi zainteresirani pacijenti iz Austrije konzultaciju mogu dogovoriti slanjem upita na office@arco-vital.at ili na tel.:+43316835757.

Kako doći do nas?

Javnim prijevozom tramvajem ili autobusom (Straßenbahnlinie 5 – Haltestelle Brauquartier/tim), kao  S-Bahnhof Puntigam linijom. Ukoliko dolazite vašim automobilom vozilo možete parkirati u podzemnoj garaži Wagramer Weg.