SkinPen

Izmedju različitih metoda i tehnika u estetskoj kozmetologiji, Skin Pen je svakako jedan od efikasnijih tretmana. SkinPen® je tehnološki najnapredniji uredjaj za remodeliranje kože kao microneedling koncept.

SkinPen® Precision je vodeći uredjaj za remodeliranje kože uz pomoć mikroiglica koje stvaraju privremene mikroskopske kanaliće u vašoj koži. Ovaj jednostavni postupak aktivira mehanizam prirodnog zacjeljivanja kože kako bi povećao količinu kolagena i elastina za zdraviji i mladolikiji izgled kože.

Kolagen i elastin su osnovna proteinska vlakna u koži koja joj daju potporu i elastičnost. Kako starimo, ta vlakna pucaju što dovodi do pojave finih linija, bora, opuštene kože i velikih pora.

Regeneracija kolagena i elastina može pomoći u postizanju oćenito mladjeg izgleda.

Kolagen ima ključnu ulogu u nastajanju ožiljaka, kao što su ožiljci od akni. Poremećaji pigmentacije kože uzrokuju nastajanje tzv. diskromija, kao što su melazma, vitiligo i solarni lentigo. Remodeliranje kože može imati važnu ulogu u poboljšanju i ovih stanja.

SkinPen® Precision je urdjaj za microneedling koji koristi terapiju indukcije kolagena za tretiranje akni i finih linija i bora. Takodjer pomaže u uklanjanjau abnormalne pigmentacijske aktivnosti kože koje su često prisutne u stanjima kože kao što su melazma, vitiligo i solarni lentigo.

Sustav za tretman mikroiglicama SkinPen® Precision medicinski je uređaj namijenjen tretiranju ožiljaka od akni na licu kod odraslih u dobi od 22 godine ili starijih.

Sustav za tretman mikroiglicama SkinPen® Precision također je namijenjen poboljšanju
kozmetičkog izgleda

  • finih linija
  • bora
  • strija
  • kirurških ožiljaka
  • proširenih pora
  • pigmentacijskih
    stanja (diskromija).
SkinPen
SkinPen handpiece čini tretman vrlo ugodnim za pacijenta i liječnika
SkinPen tretman

Što očekivati tijekom i nakon tretmana?

SkinPen Precision stvara tisuće kontroliranih mikroskopskih kanalića u vašoj koži čime se aktiviraju prirodni mehanizmi samoobnavljanja kože. Proces zacjeljivanja na mjestu tretmana remodelira tkivo što dovodi do stvaranja novog kolagena i elastina čime se psotiže mladji, zategnutiji i sjajniji izgled vaše kože.

Aplicira se lokalni anesttik u kremi kako bi se osigurala najveća moguća udobnost tijekom tretmana.

Na mjestu tretmana nanosi se LIFT hidrogel koji smanjuje trenje za lako klizanje i udobnost.