Djelatnosti

Djelatnosti Poliklinike Dr. Džepina obuhvaćaju područja estetske kirurgije i medicine, otorinolaringologije i maksilofacijalne kirurgije.

Estetska kirurgija

Estetskom (kozmetičkom) kirurgijom reoblikuju se normalne strukture lica i tijela kako bi se poboljšao vanjski izgled i posljedično utjecalo na psihološko zadovoljstvo pacijenta.

Estetska medicina i kozmetologija

Djelatnosti Poliklinike nadopunjuju se i ambulantnim estetskim i kozmetološkim zahvatima, koji obuhvaćaju sve ono što nazivamo minimalno – invazivnim zahvatima, uz primjenu lokalne anestezije ili bez nje.

Rodno afirmacijska kirurgija lica
Izbor tehnika i metoda koje primjenjujemo u Poliklinici:

 

 

Preporuka za bilo koji od navedenih tretmana dolazi tek nakon detaljne analize problema, u obostrano otvorenom razgovoru liječnika i pacijenta.

Plastično – rekonstruktivna kirurgija

Plastično-rekonstruktivna kirurgija izvodi se u svrhu poboljšanja abnormalnih struktura lica i tijela, prouzrokovanih različitim faktorima (posljedice traume, tumora, infekcije, razvojnih anomalija ili nasljednih defekata). Općenito se izvodi kako bi se poboljšala funkcija, međutim cilj joj je i postizanje što normalnijeg izgleda.

Otorinolaringologija i maksilofacijalna kirurgija

Djelatnosti ORL i maksilofacijalne kirurgije obuhvaćaju spektar različitih stanja i bolesti važnih regija glave i vrata.

Model uha i temporalne kosti
  • Hrkanje i poremećaj spavanja
  • Tonzilektomija i adenoidektomija
  • Septoplastika – funkcionalna operacija nosne pregrade
  • Operativno liječenje bolesti žlijezda slinovnica

Stručna mišljenja i ekspertize

Jedna od važnih djelatnosti Poliklinike jest mogućnost drugog mišljenja i ekspertize medicinske dokumentacije iz našeg područja.