Postupak u Poliklinici – COVID 19

Postupak u Poliklinici tijekom COVID-19 pandemije

Postupak u Poliklinici tijekom i nakon pandemije COVID-19 slijedi sve važeće upute relevantnih institucija RH, uključujući one Ministarstva zdravstva, HLK te Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Sve aktualne informacije najlakše je naći na posebnoj stranici Vlade RH www.koronavirus.hr.

Radi ograničenih prostornih uvjeta do daljnjega nismo u mogućnosti primiti više od jednog pacijenta istovremeno u postupak. Pratnju pacijenta molimo da pričeka van prostora Poliklinike dok se ne završi dijagnostičko/terapijska obrada. Ostale pacijente ljubazno molimo da pričekaju izvan Poliklinike na poziv naših asistenata/administratora.

Djeca i maloljetne osobe smiju ući u Polikliniku u pratnji samo jednog roditelja.

Potrebno je pridržavati se slijedećih mjera:

Ako vi ili vaše dijete ima respiratorne simptome te postoji sumnja da je bilo u kontaktu s koronavirusom molimo vas da kontaktirate vašeg liječnika opće medicine i ne dolazite.

Perite i redovito dezinficirajte ruke (mjesta s dezinficijensom postoje u čekaonici).

Ukoliko su vam naši djelatnici dali zaštitne maske nosite ih (vi i vaše dijete) cijelo vrijeme boravka u čekaonici i prostoriji za konzultaciju/tretman.

Ukoliko dolazite na pregled ili dijagnostički postupak dođite u vrijeme u koje ste naručeni kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja ljudi ispred Poliklinike.

U slučaju nejasnoća ili drugih pitanja savjetujemo da nas kontaktirate preko info telefona +3851/2304532 ili e-maila info@dzepina.com.

Postupak i sve procedure u Poliklinici tijekom pandemije COVID-19 mogu biti prilagodjavane ovisno o trenutnim smjernicama u RH.