Konzultacije i cjenik usluga

Vašu konzultaciju u Zagrebu možete dogovoriti telefonskim pozivom na (+385)1-2304-532 ili slanjem upita na e-mail info@dzepina.com

Od 2017. godine Dr. Džepina je aktivan i u Grazu, Republika Austrija, gdje ima vlastitu ordinaciju u sklopu ugledne Grazer Klinik für Aestetische Chirurgie, Herrengasse 28, 8010 Graz. Svi zainteresirani pacijenti iz Austrije konzultaciju mogu dogovoriti slanjem upita na office@arco-vital.at ili na tel.:+43316835757.

Razgovor sa liječnikom idealna je prilika da dobijete svaku moguću informaciju koja se tiče vašeg razloga dolaska. U Poliklinici vjerujemo da detaljan razgovor bez vremenskog pritiska i potpuna komunikacija pomaže uklanjanju straha od eventualne operacije ili druge procedure.

Cjenik naših usluga možete vidjeti ovdje.

Plaćanje u Poliklinici “Dr. Džepina” vrši se gotovinom i kreditnim karticama (Maestro, Mastercard, Visa, Diners). Prema dogovoru moguće je dogovoriti i obročno plaćanje. Poliklinika je u potpunosti privatna ustanova i nema ugovor sa HZZO-om. Suradna smo ustanova Croatia zdravstvenog osiguranja, Allianz osiguranja te Grawe osiguranja.